DESPRE NOI

Compania noastra, ANDRALEX TRADE SRL este specializata pe importul si distribuitia de  cosmetice, accesorii si produse de uz general.

Dorim sa furnizam servicii de calitate, atat clientilor cat si furnizorilor nostri avand un personal calificat si experimentat. Am investit in logistica, dispunem de echipamente IT moderne si softuri performante pentru analiza vanzarilor si scurtarea intervalului de timp intre preluarea comenzii si livrare. Livrarile se fac prin curierat rapid. 

Avem o politica comerciala transparenta si ne adaptam  oricarui tip de client, indiferent de marimea companiei,  gasind intodeauna solutia  optima de colaborare. Suntem o  echipa tanara de profesionisti in vanzari, care va asculta cu  atentie, va pot prezenta mostre si va recomanda exact  ceea  ce aveti nevoie.  Departamentul nostru de relatii cu  clientii  va sta     la dispozitie pentru comenzi sau intrebari.

La sfarsitul anului 2012, am demarat parteneriatul cu Erkul Cosmetics, cel mai mare producator si exportator de cosme- tica decorativa din Turcia, de la care importam brandul Golden Rose. Produsele, prezente in Romania de peste 15 ani, se bucura de o mare popularitate in randul consumatorilor din peste 80 tari datorita diversitatii si calitatii oferite la un pret competitiv.


Suntem importatorul direct al tuturor produselor din portofoliu  si avem mereu un stoc care sa faca fata oricarei solicitari.  Distribuim in toata  tara atat brandul Golden Rose (lac de unghii,  make-up si accesorii) cat si celelate importuri (accesorii hair-style, unghii si make-up)


Acoperim toata tara in mod direct sau prin distribuitori locali si suntem organizati in 5 zone geografice. Dorim sa ne extindem reteaua de  distribuitori si insule-franciza Golden Rose, astfel incat toti consumatorii din tara sa se poata bucura de calitatea produselor.
 

In anul 2014 am infiintat departamentul de retail, care are ca obiectiv principal deschiderea de magazine si insule Golden Rose in cele mai importante centre comerciale din tara.

In acest moment suntem prezenti in urmatoarele locatii:

Bucuresti-Cora Lujerului,Mega Mall,Vulcan Value Center; Cluj Napoca-Polus Mala; Constanta-City Park Mall; Craiova-Electroputere Parc Mall;Galati-Shopping City;Iasi-Carrefour Felicia;Ploiesti-Shopping City; Suceava-Iulius Mall; Timisora-Iulius Mall;

Tinand cont de amploarea pe care a luat-o comertul on line, am lansat magazinul virtual www.cosmania.ro care va fi accesibil initial consumatorilor finali, iar ulterior se va adresa si clientilor business, ca platforma pentru vizualizarea produselor si plasarea  comenzilor.

Dorim in continuare diversificarea portofoliului, prin incheierea de parteneriate directe cu producatori, care sa ne ofere produse de calitate si o sustinere puternica pe partea de marketing.

Ne detasam de concurenta prin profesionalismul angajatilor, continuitatea si calitatea aprovizionarii, atentia la sugestiile si propunerile clientilor si ne angajam sa fim la curent cu cele mai noi trenduri in industria cosmetica, sprijiniti de cei mai puternici producatori!