DESPRE NOI

PREZENTAREA COMPANIEI
Infiintata in 2009,  ANDRALEX TRADE a fost inca de la inceput unul din cei mai importanti distributori regionali de cosmetice mass market datorita calitatii produselor si serviciilor oferite. In 2011 am demarat importurile de accesorii beauty si produse pentru ambalarea cadourilor (pungi de carton si cutii).
Din 2012 suntem importatorul si distribuitorul brandului de make-up si lacuri de unghii Golden Rose, fabricat de catre Erkul Cosmetics Turcia, unul din cei mai mari producatori din lume de cosmetica decorativa. Golden Rose se bucura de o mare popularitate in randul consumatoarelor din peste 90 de tari datorita calitatii si diversitatii oferite la preturi accesibile.
 
logo
 
Incepand cu anul 2016 importam o gama variata de accesorii beauty sub marca noastra-Divia.
 
ORGANIZARE
Compania are sediul (birouri si depozit) in Galati si este manageriata in familie. Suntem o echipa de peste 50 de salariati, organizati in 5 departamente:
  • FINANCIAR si RESURSE UMANE
  • MARKETING si PR
  • SERVICII CLIENTI
  • LOGISTICA
  • VANZARI
LOGISTICA
Procesul de vanzare este complet automatizat prin intermediul unui sistem ERP care permite in timp real analiza datelor, optimizarea stocurilor, reducerea considerabila a timpului de livrare si a erorilor umane.
Echipa de vanzari este dotata cu masini de serviciu si cu o aplicatie ERP specifica vanzarilor, ce permite introducerea si optimizarea comenzilor.
Livrarile sunt efectuate in general prin curierat dar se utilizeaza si masinile de livrare proprii.
 
CANALE DE DISTRIBUTIE
Pentru a acoperi toata tara, departamentul de vanzari este structurat in 2 divizii:
  • DIVIZIA DISTRIBUTIE manageriaza clientii revanzatori din retailul traditional. Romania este impartita in 4 zone, acoperite de cate un manager de zona care are o ruta optimizata, astfel incat sa poata vizita toti clientii minim 1 data pe luna. Avem un portofoliu direct de peste 300 de clienti (magazine specializate de cosmetice si parfumerie, supermarketuri locale si magazine on-line) si distributie indirecta prin intermediul distribuitorilor locali.
  • DIVIZIA RETAIL opereaza magazinul propriu on-line www.cosmania.ro si cele 14 insule monobrand Golden Rose aflate in centre comerciale in toata tara.
ECHIPA DE VANZARI
Managerii de zona pot face prezentarea produselor la sediul clientilor si recomanda sortimentatia adecvata.
Date de contact pentru programarea unei intalniri:
       •  Pentru Muncipiul Bucuresti si judetele Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Arges, Teleorman, Olt, Valcea, Dolj, Gorj, Mehedinti:
                 •   Gabriel Munteanu
                     Mobil: 0748011709
                     Mail: gabriel.munteanu@andralextrade.ro
       •  Pentru judetele Galati, Braila, Vrancea, Buzau, Prahova, Ialomita, Calarasi, Tulcea, Constanta:
                •    Camelia Vieru
                     Mobil: 0729129915
                     Mail: camelia.vieru@andralextrade.ro 
       •  Pentru judetele Bacau, Vaslui, Iasi, Neamt, Botosani, Suceava, Bistrita-Nasaud, Mures, Harghita, Covasna, Brasov:
                •    Ionut Galea
                     Mobil: 0748143764
                     Mail: ionut.galea@andralextrade.ro
       •   Pentru judetele Cluj, Alba, Sibiu, Maramures, Satu Mare, Salaj, Bihor, Arad, Timis, Caras-Severin, Hunedoara
                •    Cristian Corduneanu
                      Mobil: 0729129902
                      Mail: cristian.corduneanu@andralextrade.ro
De asemenea, ne puteti contacta la telefon 0729129900 sau folosind formularul de contact.
 
MARKETING
Pentru promovare, departamentul nostru de marketing realizeaza grafica, administreaza paginile de social media si colaboreaza cu influenceri. In fiecare an participam la toate evenimentele importante de beauty: Cosmetics Beauty Hair, Make-up Fest, Cosmobeauty.
 
POZE
 
MISIUNEA, VIZIUNEA SI VALORILE NOASTRE
 
MISIUNE
Depasirea competitiei prin profesionalism, continuitatea si calitatea furnizarii produselor, atentia la sugestiile si propunerile clientilor.
 
VIZIUNE
Dorim sa fim la curent cu cele mai noi trenduri din industria cosmetica, sustinuti de cei mai puternici furnizori si sa ne dezvoltam portofoliul prin parteneriate cu producatori care ne pot oferi atat produse de calitate cat si sustinere pe partea de marketing.
 
VALORI
Calitatea serviciilor:  Oferim servicii de calitate atat clientilor cat si furnizorilor nostri cu un personal calificat si experimentat.
Transparenta: Avem o politica comerciala transparenta care ne permite adaptarea la orice tip de client, indiferent de tipul sau marimea acestuia. Intotdeauna vom gasi solutia optima de colaborare.
Increderea: Suntem o echipa profesionista atenta la nevoile clientilor si care recomanda exact ce se preteaza acestora. Importam direct toate produsele din portofoliu si avem un stoc de marfa care poate satisface oricare cerinta.
Dezvoltarea continua: Continuam extinderea retelei de distributie astfel incat toti consumatorii din Romania sa se poata bucura de calitatea produselor noastre.